Smagen af Thy Lam

Fra mange sider har jeg gennem årene hørt, at lammekødet fra Thy Lam smager forrygende godt - at det smager, så englene synger - så man får associationer til Vesterhavet og de store vidder, men at Thy Lam smagsmæssigt også ligger i top internationalt var da alligevel en overraskelse.

men sådan faldt konkurrencen altså bare ud, hvor kendte brands udi lammekød deltog...

(og bare lige i en parentes bemærket - min lammekølle havde været indfrosset).

Læs her hele artiklen fra gourmetbladet Smag og Behag om konkurrencen og bemærk, at Thy Lam faktisk ligger over mange meget kendte.....

Min konklusion om, hvorfor der er så stor smags-forskel på køllerne, er en hel anden end artiklens pointer -

Jeg mener, det drejer sig om trivsel hos dyrene, om kærlighed og omsorg for dyrene - for så tror jeg, at kødet smager bedre og er sundere for os at spise...at vi to, der havde 1. og 2. pladsen begge var kvinder og økologer tror jeg ikke er helt tilfældigt.

Nedenfor ser du den måde, de to kokke tilberedte de mange køller på.