Følg med i livet på gården

Nyhedsbreve var jo noget, jeg engang sendte rundt. Så kom facebook og efter en del år med berøringsangst over for at bruge mit liv på det, skriver jeg omsider lidt af og til - og sætter foto eller video ind. På den måde kan du følge lidt med. Ellers er du altid velkommen til at besøge dyrene herhjemme, når butikken er åben - og du lige forinden fortæller os, at du går ud på marken eller i stalden. Dette er for ikke at gøre dyrene urolige - de kender dig jo nok ikke. I perioden fra maj til december er der yderst sjældent får herhjemme, men der kan være nogle lam. Vil du gerne se dem på deres græsningsarealer, kan jeg fortælle dig, hvor de går. Jeg vil også meget gerne tale med dig om f.eks. økologi, vigtigheden af økologi i klima og biversitetssammenhæng - og selvfølgelig om får.

Thy Lam facebook finder du her...